Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Νίκος Παππάς: Η πολιτική της κυβέρνησης είναι απολύτως προβλέψιμη

«Αντί αναπτυξιακής στρατηγικής, η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες», δηλώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Παππάς αναφέρει συγκεκριμένα: «Πρώτον, προετοιμάζει την παροχή “ποινικής ασυλίας” σε τραπεζικά στελέχη σε αντάλλαγμα των απλήρωτων δανείων της. Δεύτερον, με την τροπολογία για το Ελληνικό, την κατάθεση της οποίας ζητούσε επίμονα ο όμιλος Λάτση, προσδοκώντας σε σκανδαλώδη εύνοιά του, αλλάζει το νόμο που διέπει τη συγκεκριμένη επένδυση και τον οποίο, όπως είχε δηλώσει στις προγραμματικές δηλώσεις, υποτίθεται ότι θα τηρούσε».

«Η πολιτική τους είναι απολύτως προβλέψιμη», σχολιάζει ο κ. Παππάς και καταλήγει: «Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ “νόμος”. Η τροπολογία αυτή πρέπει να αποσυρθεί. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Νέες μαζικές διαδηλώσεις στη Μαδρίτη για τη στεγαστική κρίση και την προστασία από τις εξώσεις

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στη Μαδρίτη ζήτησαν, για ακόμα μία φορά, μέτρα για την αντιμετώπιση της …

Daily-News.GR