Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΝΔ: Δεν θα ασχοληθούμε με την κ. Δούρου

«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ασχοληθεί με την κυρία Δούρου. Η περίπτωσή της, άλλωστε, θα εξεταστεί από την Δικαιοσύνη στην οποία η ίδια προσέφυγε για να διερευνηθούν οι ευθύνες της», αναφέρει η ΝΔ, απαντώντας στην περιφερειάρχη.

Νωρίτερα, αιχμηρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Ντόρα Μπακογιάννη για δηλώσεις τους σχετικά με τις ευθύνες για την τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική, είχε δώσει η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

«Αποτελεί ύβρη, στη μνήμη των θυμάτων της τελευταίας τραγωδίας, οι άνθρωποι αυτοί, που έχουν κάνει την πολιτική καριέρα ζωής, να παριστάνουν σήμερα τους κήνσορες…», τόνισε σε μακροσκελή δήλωσή της η περιφερειάρχης.

Με αφορμή αναφορές του προέδρου της ΝΔ, χθες στη Βουλή, σε πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας, χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη ως «ενορχηστρωτή της εκστρατείας συγκεκριμένων μέσων, ηλεκτρονικών και τηλεοπτικών, ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που με περίτεχνη κοπτοραπτική, εφαρμόζουν λογική μονταζιέρας, απαιτώντας πάση θυσία εξιλαστήρια θύματα και στοχοποιώντας με ανερυθρίαστα».

localStorage.clear();


Πηγή