Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για Power Pass:«Συναγωνίζεστε τον ΣΥΡΙΖΑ στα ψέματα»

Σε κόντρα της κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται το power pass.

«To ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως αποφάσισε να συναγωνιστεί σε ψέματα τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε σχόλιό της η ΝΔ, αναφερόμενη στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δ. Μάντζου.

«Ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Μάντζος αντιγράφοντας τον κ.Τσίπρα μιλάει για “επικοινωνιακό τέχνασμα των 600 ευρώ” στο Power pass, τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός σε όλες τις δηλώσεις του, μιλάει για κάλυψη του 60% της αύξησης ξεκινώντας από 18 και φθάνοντας ΕΩΣ τα 600 ευρώ.

Power Pass: Μπήκαν τα χρήματα στους πρώτους δικαιούχους -Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές [εικόνες]

Τσίπρας από Άμφισσα: Να ζητήσει συγγνώμη ο Πρωθυπουργός -Το power pass είναι «απάτη pass»

Καλό είναι να αντιληφθούν στο ΠΑΣΟΚ ότι στην “πίστα” των ψεμάτων ο κ. Τσίπρας είναι ασυναγώνιστος. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο και για τους ίδιους και για τη χώρα».

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος σε δήλωσή του κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνικαό τέχνασμα σχετικά με το power pass και τα 600 ευρώ, κάτι το οποίο είχαν κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας από την Άμφισσα, αλλά και άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανερχόμενος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δ. Μάντζος υποστήριξε: «Όσο και να προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να ταυτίσει το λόγο της λογικής με τις κραυγές του λαϊκισμού, θα συγκρούεται διαρκώς με την οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες νιώθοντας ξένοι στον τόπο τους φέτος το καλοκαίρι. Είναι λογικό να τους ενοχλεί όταν αποκαλύπτουμε την αποτυχία ακόμη μίας πολυδιαφημισμένης επιδοματικής τους πολιτικής. Την ώρα μάλιστα που τεχνηέντως καλλιέργησαν την προσδοκία των 600€, ενώ η πλειοψηφία λαμβάνει ήδη υποπολλαπλάσια ποσά, που κάθε άλλο παρά ανακουφίζουν πολίτες και επιχειρήσεις.  Αντί, λοιπόν, να μας κάνουν μαθήματα πώς να κάνουμε αντιπολίτευση, τους καλούμε να δημοσιεύσουν αναλυτικό και πλήρη απολογισμό με τον συνολικό αριθμό δικαιούχων και το ποσό που χορηγήθηκε ανά κλίμακα ποσού. Και τότε θα φανεί ποιος μιλά για την ουσία και ποιος για την επικοινωνία».


Πηγή