Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για Δαδιά: Περιφρόνηση σε όσους παλεύουν με τις φλόγες -Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή

Ανακοίνωση απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ, για την φωτιά στη Δαδιά, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για «παντελή έλλειψη σεβασμού σε πυροσβέστες και όσους επιχειρούν».

«Ακόμα κι αν προσπεράσουμε το μένος και την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση, αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να λέει «ότι η φωτιά θα σβήσει μόνη της» δείχνει δυστυχώς περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες που πέφτουν μέρα και νύχτα στη μάχη με τις φλόγες, στους εθελοντές, στον στρατό, στην αυτοδιοίκηση, σε όλους εκείνους δηλαδή που παλεύουν καθημερινά με τα δεκάδες πύρινα μέτωπα».

Δικηγόροι ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την πυρκαγιά στο Μάτι

Δαδιά: Μαίνεται η πυρκαγιά – Ξεκίνησαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα

«Δυστυχώς ο κατήφορος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σταματημό. Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάντια της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει πως «Όσο για τη ζημιά και την έκτασή της, ας κάνουν λίγη υπομονή και ας τιθασεύσουν λίγο την καταστροφολογική τους εμμονή, μέχρι να σβήσει η φωτιά και να γίνει αναλυτική αποτίμησή της με όλα τα αντικειμενικά στοιχεία».


Πηγή