Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Νεαρός αφήνει 60.000 μέλισσες να… αράξουν στο κεφάλι του

Ένας θαρραλέος άνδρας από την Ινδία γνωστός και ως «Nature M.S.» κινηματογράφησε τον εαυτό του με 60.000 μέλισσες να καλύπτουν το πρόσωπό του. Μιλάμε για τον γιο ενός από τους πιο γνωστούς μελισσουργούς στη χώρα, ο οποίος ξεκίνησε τα παράτολμα «κόλπα» με τις μέλισσες από την ηλικία των 5 ετών.

Τη συγκεκριμένη κίνηση με τις χιλιάδες μέλισσες σε όλο του το κεφάλι την πραγματοποίησε καθώς, όπως ανέφερε, «τον κάνουν να νιώθει άνετα». Καθημερινά αφήνει τα έντομα να βγαίνουν από τα κλουβιά τους και να μαζεύονται στο κεφάλι του. Ο φοιτητής αγροτικών επιστημών επιμένει ότι δεν νιώθει το κεντρί από τις μέλισσες σαν ενόχληση αλλά «σαν ένα παιχνιδιάρικο τσίμπημα».

Ο νεαρός έχει φτάσει σε σημείο να ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει τη μέρα του φυσιολογικά εάν δεν νιώσει τις μέλισσες να κυκλοφορούν γύρω από το κεφάλι του. «Οι μέλισσες για μένα είναι σαν τις μύγες. Άκακες. Πριν ακόμα νιώσω το κεντρί τους είχα δημιουργήσει μία σχέση μαζί τους και δεν ένιωθα να απειλούμαι. Με έχουν τσιμπήσει άπειρες φορές αλλά πλέον δεν πονάω».

Ο ριψοκίνδυνος, για όσους δεν έχουν σχέση με τις μέλισσες, Ινδός αναφέρει τέλος: «Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο να φροντίζω τα έντομα. Το κόλπο το έκανα για να πείσω τον πληθυσμό ότι δεν έχει να φοβάται κάτι από αυτές».

rionmels3

localStorage.clear();


Πηγή