Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Νυχτερινό υπερθέαμα στη Νέα Ζηλανδία

Δύο φωτογράφοι από το Queenstown της Νέας Ζηλανδίας πέρασαν τον χειμώνα αποτυπώνοντας στον φακό τους τον νυχτερινό ουρανό σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της χώρας τους.

Όπως εξηγούν οι Jake και Jo στο Bored Panda αγαπούν πολύ την αστροφωτογραφία και συχνά έμεναν στη φύση μέχρι την αυγή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες της νύχτας.

«Στις περιπέτειές μας φωτογραφίσαμε μετεωρίτες, το Σέλας,  αστέρια που έπεφταν, δορυφόρους… Αναζητούμε διαρκώς νέες τοποθεσίες και σχεδιάζουμε την επόμενη εξόρμησή μας, ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα μας γινόταν εμμονή να κυνηγάμε τα αστέρια!»

NewZealand3 NewZealand4 NewZealand5 NewZealand6 NewZealand7 NewZealand8 NewZealand9 NewZealand10 NewZealand1


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR