Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Νόμιζε πως το χάμστερ του γιου της πέθανε και το έθαψε ζωντανό

Η 24χρονη Charlotte Elizabeth παρατήρησε έντρομη πως το χάμστερ του 4χρονου γιου της Harry δεν κουνιόταν καθόλου και θεώρησε πως πέθανε. Για να προστατεύσει τον γιο της από τη θλίψη της απώλειας, καθώς ο μικρός υπεραγαπούσε τον χαριτωμένο Rolo, έβγαλε το χάμστερ από το κλουβί του και το αντικατέστησε με ένα άλλο, θάβοντας το χάμστερ που θεώρησε νεκρό.

Αλλά ο Rolo δεν είχε πεθάνει, είχε πέσει σε ένα είδος λήθαργου, όπως συμβαίνει στα χάμστερ που πέφτουν σε κάτι σαν κώμα.

«Στεναχωριέμαι πολύ όταν το σκέφτομαι. Υπέθεσα πως πέθανε επειδή δεν κουνιόταν καθόλου» λέει η 24χρονη μητέρα. «Πανικοβλήθηκα, ήξερα πως ο Ηarry θα στεναχωριόταν πολύ. Αγαπά πολύ το χάμστερ του».

Μεγαλύτερος πανικός την κατέλαβε ωστόσο όταν η μαμά της ανέφερε πως ίσως το χάμστερ απλώς να κοιμόταν. Τότε εκείνη έτρεξε και το ξέθαψε αλλά ήταν αργά για τον άτυχο Rolo, καθώς τον είχε τοποθετήσει σε μία πλαστική σακούλα.

Ο Harry κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά αμέσως μόλις γύρισε σπίτι, το χάμστερ του ήταν εντελώς διαφορετικό και κατηγόρησε τη μαμά του πως το «κούρεψε».

«Του είπα πως είχε ζεσταθεί πολύ κι έτσι έπρεπε να το κουρέψω» σημειώνει η ίδια. «Αναστατώθηκε τόσο πολύ που δεν μου μιλούσε. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Δεν φαινόταν πως ήταν ένα άλλο χάμστερ. Θα μπορούσα να του μιλήσω για τον θάνατο αλλά μου φάνηκε πολύ νωρίς, δεν ήθελα να περάσει αυτό το στρες. Είναι ακόμα τόσο αθώος…».


Πηγή