Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ν. Φιλαδέλφεια: Ο Κούγιας ανέλαβε Έλληνα συλληφθέντα για τα επεισόδια στα οποία δολοφονήθηκε ο Μ. Κατσουρής

Την υπεράσπιση ενός εκ των κατηγορούμενων για συμμετοχή στα επεισόδια, στα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως είπε ο δικηγόρος, που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου προσήχθησαν οι Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν που έκαναν την καταδρομική στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανέλαβε την υπεράσπιση ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης από τους Αμπελόκηπους, ο οποίος συνελήφθη -κατά τον Κούγια- πολλές ώρες μετά την καταδρομική.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ο εν λόγω άνδρας αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμιά εμπλοκή με τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Λάρισα: «Γιατί το έκανες;» φώναξαν φίλοι της οικογένειας στον 53χρονο που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Στις δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία και υπογράμμισε πως οι δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές θα πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν τις παραλείψεις και τα λάθη τη ΕΛ.ΑΣ.

Ζήτησε δε τη λήψη DNA από όλους τους κατηγορούμενους, έτσι ώστε να ταυτοποιηθούν και να συνδεθούν ή όχι με την υπόθεση. «Εάν δεν γίνει αυτό όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά. «Σήμερα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ούτε στον ανακριτή» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας επισημαίνοντας ότι πρέπει να επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ για να πραγματοποιηθούν οι σχετικές δειγματοληψίες γενετικού υλικού.


Πηγή