Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ξεγέλασε δαιμόνια τον αστυνομικό και απέδρασε από το κελί

Ο 23χρονος Anan Komolwanit είχε συλληφθεί με κατοχή ναρκωτικών και κρατούνταν στα κρατητήρια της Αγιουτάγια στην Ταϊλάνδη.

Την επόμενη μέρα άρχισε όμως να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Στις εκκλήσεις του ανταποκρίθηκε ο αστυνομικός Ratchada Supawong, ο οποίος πληροφορήθηκε έντρομος πως μια φονική κόμπρα είχε τρυπώσει στο κελί από τα κάγκελα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Ο εύπιστος αστυνομικός μπήκε τρεις ολόκληρες φορές στο κελί χωρίς να βρει φίδι και σε μία από τις επισκέψεις του είχε εξοπλιστεί μάλιστα και με ένα ξύλο. Ο Supawong επέστρεψε και μια τέταρτη φορά για να ψάξει καλύτερα και πιο βαθιά στο κελί, όταν ο δράστης πέρασε πίσω του και τον κλείδωσε μέσα.

Το κλειστό κύκλωμα έπιασε το περιστατικό αλλά και τη συνέχειά του, όταν ένας δεύτερος αστυνομικός αρχίζει να τον κυνηγά έξω από το αστυνομικό τμήμα, σκοντάφτει όμως σε ένα σκαλοπάτι και τον χάνει.

Πάνω από 200 αστυνομικοί και εθελοντές έστησαν ανθρωποκυνηγητό για τον φυγά, ο οποίος συνελήφθη τελικά μερικές ώρες αργότερα να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο. Εναντίον του εκκρεμούν πια και κατηγορίες για απόδραση

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή