Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Οι ευχές Ευρωπαίων αξιωματούχων στον Μητσοτάκη για «γρήγορη ανάρρωση» από τον κορωνοϊό -«Τα λέμε σύντομα!»

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στέλνουν τις ευχές τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη για γρήγορη ανάρρωση καθώς διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε το πρωί της Δευτέρας (14 Μαρτίου), μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ότι μετά από σχετικό έλεγχο με rapid test, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Το τελευταίο διάστημα όλοι ασχολούμαστε με τον πόλεμο στην Ουκρανία και με την ακρίβεια. Όμως ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ. Στο ημερήσιο τεστ το οποίο έκανα σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός, κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι και θα εργαστώ από εκεί. Να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη ασφάλεια από τη σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά και ότι πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», αναφέρει στο μήνυμά του μέσω βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είχε κάνει PCR τεστ πριν τη συνάντηση με Ερντογάν και Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε PCR τεστ για τον κορωνοϊό το Σάββατο, πριν τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Πάντως, λόγω του ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός, ενημερώνει εξ αποστάσεως, σήμερα και αύριο, τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα της συνάντησής του την Κυριακή (13 Μαρτίου) με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ευχές Ευρωπαίων αξιωματούχων στον Κυριάκο Μητσοτάκη για «γρήγορη ανάρρωση»

Από την πλευρά τους, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στέλνουν τις ευχές τους στον πρωθυπουργό για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ έστειλε τα περαστικά του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσσοτάκη. «Αγαπητέ Κυριάκο Μητσοτάκη, λυπάμαι πολύ που άκουσα ότι διαγνώστηκες θετικός στην COVID. Σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση! Είναι καλό να ξέρουμε ότι τα πας καλά και συνεχίζεις το έργο σου για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τα λέμε σύντομα!», ανέφερε ο κ. Βέμπερ.

Επίσης, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε ανάρτησή της στο Τwitter ανέφερε: «Εύχομαι στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πολύ γρήγορη ανάρρωση».


Πηγή