Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι συμμορίες σε βίντεο κλιπ Αλβανού τράπερ μέσα στην Πολυτεχνειούπολη -Με όπλα, ναρκωτικά, λεφτά

Βίντεο κλιπ με όπλα και ναρκωτικά γύριζαν νεαροί με παραβατική συμπεριφορά μέσα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Νέα βίντεο από τις θρασύτατες συμμορίες που δρούσαν μέσα στις φοιτητικές εστίες, τις οποίες είχαν για ορμητήριο, φέρνει στη δημοσιότητα το iefimerida.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι νεαροί σχετίζονται άμεσα με τις συμμορίες και συμμετείχαν σε βίντεο κλιπ Αλβανού τράπερ με καταγωγή από τον Αυλώνα της Αλβανίας, που ζει στου Ζωγράφου.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε εντός του χώρου της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και σε αυτό οι συμμετέχοντες επιδεικνύουν μαχαίρια και όπλα, ενώ κάνουν και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ορισμένοι από αυτούς φορούν τις χαρακτηριστικές full face μάσκες που χρησιμοποιούσε η συμμορία για να διαπράττει ληστείες.

Τα συγκεκριμένα βίντεο βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Πολυτεχνειούπολη: «Πρόσεχε με τα λάστιχα» -Οι συνθηματικοί διάλογοι της δόκιμης αστυνομικού με τη συμμορία

Πολυτεχνειούπολη: Η δράση των συμμοριών -Επίδειξη όπλων, χρημάτων και σκληρές ληστείες [εικόνες]

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεαροί που σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση της Πολυτεχνειούπολης ανέβαζαν βίντεο στο ΤΙΚ ΤΟΚ πάνω από την ταράτσα του κτιρίου, του οποίου τον τελευταίο όροφο είχαν καταλάβει -σύμφωνα με την αστυνομία- μέλη της συμμορίας, και επιδείκνυαν μεταξύ άλλων πορτοφόλια γεμάτα με δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται σωρεία εγκληματικών πράξεων από την πλούσια δράση των κακοποιών τριών συμμοριών, που δρούσαν ασύδοτα μέχρι τη στιγμή που εξαρθρώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 30χρονος επικεφαλής της συμμορίας, που τραυματίστηκε από σφαίρα ανθυπαστυνόμου, και οι συνεργοί του που συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες έκρυβαν σφαίρες, όπλα και ναρκωτικά στις φοιτητικές εστίες.

Συνελήφθησαν συνολικά 32 μέλη των τριών εγκληματικών οργανώσεων, που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και διακινούσαν ναρκωτικά.

Σε αυτό το βίντεο κλιπ επιδεικνύουν μαχαίρια και όπλα, κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και φορούν τις χαρακτηριστικές full face μάσκες, που χρησιμοποιούσε η συμμορία για να διαπράττει ληστείες.

Τα συγκεκριμένα βίντεο βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.


Πηγή