Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ολα τα νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια Χαρδαλιά: Δικηγόροι, πρώην αθλητές, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου

Ολοκληρώνεται τις ημέρες αυτές η κατάρτιση του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά» και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη νέα εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο βρίσκονται πολίτες με καταξιωμένες διαδρομές στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, με ισχυρή παρουσία από τον εμπορικό, τον  ιατρικό, τον δικηγορικό, τον  αθλητικό και τον καλλιτεχνικό  κόσμο. 

Ο Σαργκάνης υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά

Ενδεικτικά, στον Κεντρικό Τομέα  υποψήφια θα είναι η πρώην πρωταθλήτρια του beach volley Βάσω Καραντάσιου και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά βρίσκεται και ο γνωστός χειρουργός Γιάννης Λύρας και ο γνωστός δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ και πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΤ Γιάννης Δάρας.

Νέα ονόματα και στον Νότιο Τομέα

Στο Νότιο Τομέα υποψήφια θα είναι και η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη,  η νεαρή δικηγόρος Ίρις Ζαφειροπούλου, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης, η δραστήρια στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες Άννα Μπιθικώτση, κόρη του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση. Επίσης, στο Νότιο Τομέα υποψήφιοι με τον συνδυασμοί  του Νίκου Χαρδαλιά θα είναι και οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη και Κώστας Σόμμερ. Σημαντική επίσης θα είναι η παρουσία του υποστράτηγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και  πρώην προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη.

Ηθοποιοί, αθλητές και δραστήρια πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά -Τα πρώτα ονόματα

Η πρώτη ανάρτηση Χαρδαλιά μετά το χρίσμα Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής: Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό

Οι υποψηφιότητες στον Πειραιά και στα Νησιά

Στον Πειραιά ξεχωρίζει η υποψηφιότητα της ιδιαίτερα δημοφιλούς Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου, καθώς και του Παραολυμπιονίκη Νίκου Παπαγγελή και της επιχειρηματία Τζίνας Πολέμη

Στα Νησιά δυναμικό παρών θα δώσει – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς.


Πηγή