Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οργή Ελον Μασκ κατά της διοίκησης του Twitter: Μπορεί να τερματίσω τη συμφωνία, έχω το δικαίωμα

Απειλεί να τερματίσει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter ο Έλον Μασκ, αν δεν λάβει περισσότερα στοιχεία που ζήτησε.

Ο Έλον Μασκ θεωρεί ότι το Twitter παραβιάζει τη συμφωνία που έκανε μαζί του, καθώς δεν δίνει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με σχετικά με ανεπιθύμητα μηνύματα και ψεύτικους λογαριασμούς, τις οποίες ζήτησε ο δισεκατομμυριούχος από την πλατφόρμα.

Οι δικηγόροι του Έλον Μασκ έστειλαν επιστολή στο Twitter υποστηρίζοντας ότι μπορεί «να μην ολοκληρώσει» την εξαγορά και ότι έχει «δικαίωμα να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης».

Γιατί ο Μασκ κατηγορεί το Twitter

Ο Μασκ είπε τη Δευτέρα ότι πιστεύει πως το Twitter «αντιστέκεται ενεργά και εμποδίζει τα δικαιώματα πληροφόρησής του» αρνούμενο να αποκαλύψει τις πληροφορίες που εκείνος ζητεί.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ είπε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισεκατομμύρια δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι τα bot αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, δήλωσε ότι ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών — αριθμός που η εταιρεία είχε αναφέρει στο παρελθόν σε τριμηνιαίες καταθέσεις.

Τη Δευτέρα, ο Μασκ είπε ότι δεν συμφωνεί με την εκτίμηση του Twitter.


Πηγή