Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο απίστευτος διάλογος ενός φυγά με την αστυνομία στο Facebook

Κάποιοι συνεχίζουν να νομίζουν πως οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί των αστυνομικών τμημάτων είναι σχεδόν… διακοσμητικοί, μόνο που η πραγματικότητα είναι ολότελα διαφορετική.

Αυτό έμαθε με τον λάθος τρόπο ένας άντρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, o οποίος υπογράφει στα κοινωνικά μέσα ως Champagne Torino. Παλιός γνώριμος της αστυνομίας, καθώς εκκρεμούν εναντίον του αρκετά εντάλματα σύλληψης, ο φυγάς σκέφτηκε πως ήταν καλή ιδέα να κοροϊδέψει το αστυνομικό τμήμα του Ρέντφορντ σχολιάζοντας σε ένα post της αστυνομίας κάτι σαν «είστε για κλάματα!» (You guys suck!).

Μόνο που το τμήμα του απάντησε και του απάντησε μάλιστα με το πραγματικό του όνομα, Michael! Του έγραψε: «Michael, με δεδομένο τις κεκαλυμμένες απειλές σου σε κατοίκους και αστυνομικούς σε άλλες συζητήσεις, αλλά και την ανικανότητά σου να συμμετέχεις σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με αυτή τη σελίδα, αυτή είναι η πρώτη σου προειδοποίηση. Αν συνεχίσεις, θα σε μπλοκάρουμε»!

Ω ναι, με μπλοκ τον απείλησε η αστυνομία, αλλά ας είναι. Καθώς η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη. Ο Michael ξαναχτύπησε προβαίνοντας σε μια πρόκληση. Στο επόμενο μήνυμα που έστειλε στην αστυνομία, έγραφε: «Αν το επόμενο post σας μαζέψει χίλια shares, τότε θα παραδοθώ και θα φέρω 12 ντόνατ. Κι αυτό είναι υπόσχεση. Και θα μαζέψω και κάθε σκουπίδι γύρω από τα δημόσια σχολεία σας, για να δούμε αν μπορείτε να μαζέψετε αυτά τα shares»…

Η αστυνομία απάντησε με κεφαλαία πως αποδέχεται την πρόκληση και στράφηκε στους φίλους της σελίδας της, λέγοντάς τους τα καθέκαστα. Γιατί ζητά δηλαδή να ξεπεράσει τα χίλια shares αυτό το post της. Και το έκανε με όσο πιο πολύ χιούμορ έπαιρνε: «… θα παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα …, θα καθαρίσει τα δημόσια σχολεία και θα μας φέρει μια ντουζίνα ντόνατ. Ντόνατ!!!! Μας υποσχέθηκε ντόνατ! Και ξέρετε πόσο λατρεύουμε τα ντόνατ!».

agfdgkfgrgffgdffdsf000b

Όπως ήταν φυσικό, το post ξεπέρασε τον αρχικό στόχο κατά 3.000 shares! Πλέον είναι στα 4.180.

Δεν ξέρουμε αν ο άντρας εμφανίστηκε ή όχι, το τμήμα ξαναχτύπησε πάντως για τις απαραίτητες ευχαριστίες στον κόσμο και είπε πως «από την εμπειρία μας όλοι συλλαμβάνονται κάποια στιγμή»…

Έτσι είναι η αστυνομία στα χρόνια της κοινωνικής δικτύωσης…

localStorage.clear();


Πηγή