Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ο βιαστής προπονητής τάε κβον ντο διοργάνωνε και πιτζάμα πάρτι για να κερδίσει την εμπιστοσύνη παιδιών και γονιών

Βάσει οργανωμένου σχεδίου δρούσε ο προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατά συρροή.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 44χρονου προπονητή σοκάρουν, καθώς φέρεται να επιχειρούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μαθητριών αλλά και των γονιών τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 25 Μαΐου 2019 είχε οργανώσει πιτζάμα πάρτι και είχε αναρτήσει φωτογραφίες, όπου φαίνονταν 15 με 20 παιδιά να βρίσκονται στο γυμναστήριο, έχοντας στρώσει για να κοιμηθούν.

Ο προπονητής προσέγγιζε κορίτσια, ηλικίας 12-16 ετών, επαινώντας τις αθλητικές τους ικανότητες, και τους έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, με σκοπό να κάνουν πολύωρες προπονήσεις, κυρίως ατομικές. Με αυτόν τον τρόπο φέρεται να ασελγούσε εις βάρος τους τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο σπίτι του.

«Αν μιλήσεις, θα αυτοκτονήσω»: Έτσι εκβίαζε τις μαθήτριές του ο προπονητής-βιαστής της Ηλιούπολης

Ποινική δίωξη στον προπονητή τάε κβον ντο για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών

Στη συνέχεια, τις απειλούσε προκειμένου να μη μιλήσουν. «Αν μιλήσετε γι’ αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες» φέρεται να έλεγε, ασκώντας ψυχολογική πίεση στις ανήλικες, σύμφωνα με τον Alpha.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. κινητό, υπολογιστές και ταξίδια του προπονητή για αγώνες

Οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τη δράση του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται βίντεο σε κινητά και υπολογιστές, αλλά και ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 44χρονος βιντεοσκοπούσε τις ειδεχθείς του πράξεις, καθώς οπτικό υλικό εντοπίστηκε κατά την έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται στελέχη της αστυνομίας, ο προπονητής εξακολουθούσε να κάνει μαθήματα μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του, ενώ διοργάνωνε ταξίδια για αγώνες. Γι’ αυτό υπάρχει ανησυχία ότι η αποτρόπαια δράση του δεν έχει σταματήσει.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.


Πηγή