Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο δράστης του διπλού φονικού στην Κύπρο ήθελε να φωτογραφίσει τα θύματα

Με στόχο 800.000 ευρώ, που πίστευε ότι υπήρχαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου 7, πήγε ο δολοφόνος και σκότωσε εν ψυχρώ το ζευγάρι στο Στρόβολο της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει σήμερα ο Πολίτης και αναμεταδίδει το sigmalive.com ο δολοφόνος πίστευε ότι υπήρχε ποσό 800.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε η οικογένεια. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όπως διαφάνηκε, δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο θύτης τελούσε σε κατάσταση απόλυτης παράκρουσης όταν έσφαξε τους δυο. Όπως ακούστηκε, μάλιστα, και στο Δικαστήριο, ο ίδιος μαζί με τον 22χρονο συνεργό του είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης προηγουμένως.

Οι τέσσερις παρουσιάστηκαν ψύχραιμοι ενώπιον Δικαστηρίου την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος είχε πάρει μαζί του τάμπλετ για να φωτογραφίσει τα θύματα, ενώ είχε βάλει τη σύντροφό του να φτιάξει σάντουιτς για να το πάει στον 15χρονο ανήλικο γιο, τον οποίο είχε κλειδώσει στο κελάρι του σπιτιού, στο υπόγειο. Τα νέα στοιχεία προκύπτουν από τα όσα αναφέρει σε κατάθεσή του ο ετεροθαλής αδελφός του.

Σύμφωνα με αυτόν ο δολοφόνος, λίγες μέρες πριν από το φονικό δεν ήταν καλά, αφού, σύμφωνα με τα όσα του μετέφερε έντρομη η σύντροφός του παρουσίαζε αλλόκοτη συμπεριφορά και πίστευε ότι συνομιλούσε με τον Θεό, έβλεπε εφιάλτες και κοιμόταν κάθε μέρα με το σπαθί και το μαχαίρι δίπλα του. Σκοπός της ληστείας ήταν η εξόφληση οφειλών σε ντίλερ ναρκωτικών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα.

localStorage.clear();


Πηγή