Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο καιρός σήμερα

Βροχερός αναμένεται ο καιρός σήμερα. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και την Ανατολική και νησιωτική χώρα σήμερα Τρίτη 29/1 βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια.

Στα δυτικά τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με6 μποφόρ στο Αιγαίο τοπικά 7 και από το απόγευμα έως 8 μποφόρ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Αύριο Τετάρτη 30/1

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται για αύριο Τετάρτη ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Τα φαινόμενα πρόσκαιρα στα δυτικά και τα ανατολικά ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα στο Ιόνιο εκ νέου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6, στρεφόμενοι από το βράδυ σε νότιους 5 με 7 μποφόρ. Στα Ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή