Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή.

Αναλυτικότερα, περιμένουμε ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 1 έως 13 βαθμούς), 8 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 16 βαθμούς στην Κρήτη, 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


Πηγή