Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο καιρός σήμερα

Χιονοπτώσεις κατά περιόδους αναμένουμε την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 σε ορεινές και ημιορεινές, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της νοτιοανατολικής Θεσσαλίας, των Σποράδων, της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοια και σε ορεινά τμήματα της Κρήτης. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του κεντρικό και του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία αξεσθένηση των φαινομένων αναμένουμε από το μεσημέρι και από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αρκετό όμως κρύο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε ορεινές περιοχές ο παγετός θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 και τοπικά 9 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -4 έως 7 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 10 και τοπικά 11 στη δυτική Ελλάδα, -7 έως 10 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 10 και τοπικά 11 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 4 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.


Πηγή