Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο καιρός σήμερα

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας την Κυριακή 21 Μαΐου. Τα φαινόμενα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα θα είναι κατά τόπους έντονα και πιθανά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το βράδυ και από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 9 έως 25 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 22 και τοπικά 23 στη δυτική Ελλάδα, 11 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 13 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βορειοανατολικά έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Στην Αττική περιμένουμε σποραδικές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώσουν με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 17 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 3 με 4 μποφόρ.

Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr

 

localStorage.clear();


Πηγή