Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο καιρός σήμερα

Αίθριος και αρκετά ζεστός αναμένεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή 23 Ιουλίου. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ τοπικές μπόρες ενδέχεται να σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 20 έως 37 στη βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 36 στη δυτική Ελλάδα, από 19 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και από 20 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από τα βόρεια φτάνοντας τα 5 με 6 και τοπικά στα νότια τμήματα τα 7μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ορεινά του νομού μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο κέντρο της πόλης τους 37 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες αναμένουμε στην Αττική την Κυριακή. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 36 με 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς στην Αθήνα, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ.

Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr

 

localStorage.clear();


Πηγή