Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ο Μητσοτάκης βλέπει τους πολιτικούς αρχηγούς με φόντο το αίτημα για εκλογές

Με φόντο το αίτημα για εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει τον κύκλο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

Ήδη, ο κ. Μητσοτάκης έχει συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές συμφώνησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά στη διάρκειας μίας ώρας συνάντησή τους, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας, οι αρνητικές συνέπειες από τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, ευθύνη που και οι δύο αρχηγοί απέδωσαν στην κυβέρνηση.

Από την άλλη, Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν στο επείγον της αξιολόγησης, αλλά διαφώνησαν για τις εκλογές. Σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στη συνάντηση δεν ετέθη το θέμα των πρόωρων εκλογών, ενώ κοινή εκτίμηση ήταν πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να βρει τρόπο να συμβιβαστεί με το κομματικό ακροατήριό του και να κλείσει την αξιολόγηση.


Πηγή