Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο Μητσοτάκης στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με αστυνομικούς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ του εξέφρασαν και τις απόψεις τους για θέματα ασφαλείας των πολιτών. Σε δήλωσή του μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στους αστυνομικούς, τόνισε: «Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, ρισκάροντας ακόμα και την ίδια τους τη ζωή» και όπως είπε, όλοι αναγνωρίζουν τη μεγάλη συμβολή τους για την οποία και τους ευχαρίστησε.

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο έργο των γυναικών και των ανδρών της ΕΛΑΣ, επεσήμανε πως δυσχεραίνεται, αφενός λόγω του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού που διαθέτουν και αφετέρου λόγω της έλλειψης πραγματικής στήριξης από την σημερινή πολιτική ηγεσία, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

«Επαναλαμβάνω, για μια ακόμη φορά, την προσωπική μου δέσμευση ότι, όταν έρθουμε στην κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν σε ολόκληρη τη χώρα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Πηγή