Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μαδούρο χορεύει… σάλσα

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, από την 1η Νοεμβρίου παρουσιάζει καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Η ώρα της σάλσα», στο σταθμό Radio Miraflores, από όπου όπως είχε προαναγγείλει προ εβδομάδων θα ακούγεται «η φωνή της αλήθειας».

«Θα είναι ένα νέο επικοινωνιακό μοντέλο, για την άμεση ενημέρωση, με πρόγραμμα όλες τις ώρες, πρόγραμμα για τις αποφάσεις που λαμβάνει ο πρόεδρος», είχε δηλώσει ο Μαδούρο λίγο  πριν εκπέμψει ο «ισχυρός ραδιοφωνικός σταθμός».

Μπορεί η χώρα να βυθίζεται στην ύφεση και η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ωστόσο, έχει διάθεση να χορεύει σάλσα. Από το στούντιο του προεδρικού μεγάρου έπαιξε μουσική, μίλησε για τη ρούμπα, το τσα-τσα, τη μερένγκε, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η εκπομπή του αφορά στη μουσική και την επανάσταση, επισημαίνοντας πως «ο λαός μας έχει δικαίωμα στην ευτυχία, έχει δικαίωμα στη χαρά».

Ο Μαδούρο, θέλοντας να προσφέρει χαρά στο λαό, λοιπόν, απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του στη σάλσα, αφού κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος χόρεψε ανέμελα με τη σύζυγό του, Σίλια Φλόρες, στο στούντιο της εκπομπής.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…


Πηγή