Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Ρομά που απειλούσε τους αστυνομικούς, ζητάει τώρα συγγνώμη: «Τα είπα στα νεύρα μου»

Συγγνώμη ζήτησε ο Ρομά που είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο απειλούσε πως θα σκοτώσει «αστυνομικούς και Έλληνες».

Με νέα ανάρτησή του, ο Ρομά ζήτησε συγγνώμη για την προηγούμενη ανάρτηση, λέγοντας πως ήταν λόγια «θυμού, πάνω στα νεύρα».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει στο νέο βίντεο που ανάρτησε.

«Ηταν ο θυμός και τα νεύρα. Πάνω εκεί δεν ξέρεις τι λες. Νιώθω άσχημα κι εγώ και γι’ αυτό το διέγραψα. Αυτός που πέθανε είναι ξάδερφος της γυναίκας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια κάνει επίθεση στους αστυνομικούς, λέγοντας πως «το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί».

Ισχυρίστηκε ακόμη πως η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας», ενώ σημείωσε πως είναι η τρίτη περίπτωση που ένα παιδί Ρομά χάνει με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του. Υποστήριξε επίσης ότι η Αστυνομία βγάζει στελέχη «χωρίς εκπαίδευση», τα οποία «παίρνουν όπλο» και «σκοτώνουν επειδή δεν σταματάει κάποιος με το αυτοκίνητο».

Κλείνοντας, επανέλαβε πως «τα έβαλα με την Ελλάδα γιατί στο βίντεο έβριζαν το νεκρό το παιδί, ενώ ακόμη δεν το έχουν θάψει. Ζητάω συγγνώμη, αλλά πρέπει να ηρεμήσει η αστυνομία. Να μπει τέλος. Να μην σκοτώνουν τα παιδιά, γιατί θα γίνει αλήθεια πόλεμος. Κάθε γονιός θα αντιδράσει. Εκεί που είναι να σκοτώνουν τα παιδιά μας, γιατί να μην τους σκοτώνουμε εμείς;»

Η ανάρτησή του, που οδήγησε σε έρευνα εις βάρος του

Προχθές στο βίντεο που ανάρτησε είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος, που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γ@@@@ ο κράτος ο Ελληνικός, γ@@@ η Ελληνική. Γ@@@@ όλοι. Πουτ@@@ δολοφόνοι».

Μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης, η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του, με τον ίδιο να ζητάει σήμερα συγνώμη.

Θάνατος 17χρονου Ρομά: Τα δείγματα στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν μπει στο μικροσκόπιο -Τι ψάχνουν

Επεισόδια και στη Χαλκίδα: Ρομά πήραν λάστιχα από κατάστημα και έβαλαν φωτιές [βίντεο]


Πηγή