Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεσπά μετά τη fake είδηση για τον Γιώργο Μάγκα: «Ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους»

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε σχετικά με την ψευδή είδηση που μετέφερε για τον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αναφέρει ότι ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν, ωστόσο υποστηρίζει ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον στοχοποιήσουν, να τον βρίσουν και να τον προσβάλουν. Μάλιστα, κάνει λόγο για «άδικη, ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους».

Ο Γιώργος Μάγκας για τον «θάνατό» του: «Τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω» -Τι είπε για τον Μπιμπίλα

Γιώργος Μάγκας: Πώς ξεκίνησε η fake είδηση για τον θάνατό του -Το… «coogle» και η επιπολαιότητα Μπιμπίλα

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα, αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμη μία φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται, ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Μάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα

Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα».

Ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, δήλωσε στεναχωρημένος «για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται, ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι ο Γιώργος Μάγκας πέθανε και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε αμέσως το λάθος του, λέγοντας ότι τον παραπληροφόρησε ένας δημοσιογράφος.

Όσο για το πως έφτασε στον ίδιο η πληροφορία περί… θανάτου του είπε ότι το έμαθε πρώτα από τα παιδιά του: «Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε ”πατέρα είσαι ζωντανός;”, ”Ναι ζωντανός είμαι”. Μου λέγανε μπες στο facebook να δεις τι γράφουν».

Είπε επίσης ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τον πήρε και ζητούσε συγγνώμη, ωστόσο τόνισε ότι «θα ήταν ωραίο να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό».


Πηγή