Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «βόμβα» Δεμίρη και για άλλες παρακολουθήσεις -«Έρχεται κύμα αποκαλύψεων» υποστηρίζει

Για «βόμβα Δεμίρη» στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κάνουν λόγο από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επικαλούνται μια αναφορά του ως ομολογία και για άλλες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ.

Σύμφωνα με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μετά τη χθεσινή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαψεύσει πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί, σήμερα ο κ. Δεμίρης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας επιβεβαίωσε ακόμα πιο εμφατικά το παρακράτος Μητσοτάκη».

ΣΥΡΙΖΑ: Βροχή ερωτήσεων στον Θεμιστοκλή Δεμίρη για τις παρακολουθήσεις

Βουλή: Διοικητής της ΕΥΠ ο Θεμιστοκλής Δεμίρης -Καταψήφισε η αντιπολίτευση

Κι αυτό γιατί όπως χαρακτηριστικά σημείωναν σε απανωτές ερωτήσεις βουλευτών για το αν υπάρχουν και άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, ο ίδιος απάντησε ότι «έχω πλήρη έλεγχο της Υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται».

ΣΥΡΙΖΑ: «Κύμα» αποκαλύψεων και πολιτικές εξελίξεις βλέπουν στη Κουμουνδούρου

Η Κουμουνδούρου θεωρεί πως θα ακολουθήσει κύμα αποκαλύψεων το επόμενο διάστημα που δεν αποκλείεται να προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις.

Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεντο στον πρωθυπουργό σημειώνοντας πως «το μόνο που έχει να κάνει πλέον ο κ. Μητσοτάκης είναι να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί, για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί. Τα ”δεν ήξερα” και ”φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος” τελειώσανε».

Στον ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια, ενώ στο τραπέζι είχε πέσει πρόταση για ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, προκειμένου να αναδείξει το θέμα των υποκλοπών, κάτι όμως που δεν προκρίνεται αυτή τη στιγμή.


Πηγή