Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα ανακοινώσει «σημαντική ανακάλυψη» για τον κορονοϊό

Ο Τραμπ θα ανακοινώσει «σημαντική ανακάλυψη» για τον κορονοϊό – Newsbeast

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, με ανάρτησή της στο Twitter, ανακοίνωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα παρουσιάσει μια «σημαντική ανακάλυψη» σχετικά με τον κορονοϊό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα κάνει την ανακοίνωση μαζί με τον Γραμματέα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Άλεξ Αζάρ και τον διευθυντή της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) Στίβεν Χαν.

“Συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο @realDonaldTrump αύριο στις 18:00 σχετικά με μια σημαντική θεραπευτική ανακάλυψη για τον ιό της Κίνας. Ο γραμματέας Azar και ο Δρ Hahn θα παρευρεθούν”, δημοσίευσε στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι ΜακΕνάνι.

Χθες, ωστόσο, ο Τραμπ, χωρίς να παράσχει κάποια απόδειξη, υποστήριξε ότι το “βαθύ κράτος” της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εργάζεται με σκοπό να καθυστερήσει τις κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια της Covid-19 μέχρι τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έγραψε ότι το βαθύ κράτος ή “κάποιος” στην FDA δυσκολεύει τις φαρμακευτικές εταιρείες να στρατολογήσουν εθελοντές για τις κλινικές δοκιμές των εμβολίων και των θεραπειών για τον νέο κορονοϊό.




Πηγή