Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια «αγκαλιά» φρούτα και λαχανικά

Μια «αγκαλιά» φρούτα και λαχανικά προσέφερε ο Φρεσκούλης στις 16 Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, οπότε και έγινε η έναρξη της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Φρεσκούλης προσφέρει για όλο το χρόνο, φρούτα και λαχανικά σε 33 φιλανθρωπικά σωματεία, τα οποία φιλοξενούν και στηρίζουν 635 συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Με την πολύτιμη συνεργασία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» προωθεί την επισιτιστική ασφάλεια και υγεία που στερούνται χιλιάδες παιδιά και ενήλικες στη χώρα μας.

220 τόνοι τροφίμων, 33 φιλανθρωπικά σωματεία και 635 συνάνθρωποί μας είναι ο απολογισμός της μέχρι τώρα ενέργειας. Και συνεχίζει…

Για τον επόμενο χρόνο λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι των επιλεγμένων ιδρυμάτων χάρη στην ενέργεια αυτή του Φρεσκούλη θα μπορέσουν να γευτούν φρέσκες σαλάτες, φρούτα και τα λαχανικά.  Γιατί δικαίωμα στη σωστή και ασφαλή διατροφή έχουμε όλοι και αυτό είναι κάτι που ο Φρεσκούλης και οι άνθρωποι του υποστηρίζουν.

Άλλωστε σωστή διατροφή, σημαίνει ασπίδα για τη σωματική και ψυχική υγεία. Ο Φρεσκούλης πιστεύει «ότι η επιτυχία του ενός ευδοκιμεί, όταν ευδοκιμούν οι πολλοί» και γι’ αυτό ο Φρεσκούλης προσφέρει. Και συνεχίζει κάθε μέρα.

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή