Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο φωτογράφος των royals ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η τοπ φωτό της Ελισάβετ με τον Φίλιππο και τον Κάρολο

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Όταν τον Απρίλιο του 2021, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, ο φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας μοιράστηκε την αγαπημένη του φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τον επί 73 χρόνια σύζυγό της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος απεικονίστηκαν μαζί πολλές φορές, αλλά για τον Κρις Τζάκσον, ο οποίος έχει φωτογραφίσει τη βασιλική οικογένεια για περισσότερο από μια δεκαετία για το πρακτορείο Getty Images, υπάρχει μια φωτογραφία που ξεχωρίζει.

Ο Τζάκσον απαθανάτισε το ζευγάρι να γελά με την ψυχή του, μαζί με τον -τότε- πρίγκιπα Κάρολο -νυν βασιλιά- και την Καμίλα, την ώρα που παρακολουθούσαν ένα παιχνίδι διελκυστίνδας στην ετήσια συγκέντρωση Braemar Highland στη Σκωτία, τον Σεπτέμβριο του 2006.

Κάτι συμβαίνει με τη βασίλισσα Ελισάβετ: Τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση, ανακοίνωση από το παλάτι

«Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε»: Το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Δείτε την αγαπημένη φωτογραφία του φωτογράφου της βασιλικής οικογένειας:

«Αναμφίβολα, αυτή είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία της Αυτής Μεγαλειότητας της βασίλισσας, του δούκα του Εδιμβούργου και του πρίγκιπα της Ουαλίας, σε μια εκδήλωση την οποία σαφώς απολαμβάνουν και ήταν τόσο χαλαροί, στο The Braemar Highland Gathering», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Αυτή η θεαματική και φιλική εκδήλωση πραγματοποιείται ακριβώς κάτω από την καλοκαιρινή κατοικία της βασίλισσας στο Μπαλμόραλ».

Ο φωτογράφος είπε στο Business Insider το 2018 ότι το Braemar Highland Gathering «είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να “συλλάβει” τη βασιλική οικογένεια στις πιο χαλαρές στιγμές της». Η συγκεκριμένη φωτογραφία, από το 2006, είναι «η αγαπημένη μου όλων των εποχών».

«Με τα χρόνια, έχω πολλές αγαπημένες στιγμές», είπε. «Ενώ η παράδοση και οι τύποι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τι σημαίνει να είσαι royal, οι αλληλεπιδράσεις τους σου υπενθυμίζουν ότι είναι αδελφός και αδελφή, μητέρα και γιος, αδελφή και αδελφός».


Πηγή