Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Elon Musk αποκάλυψε το παλιό του password, έναν φόρο τιμής στον μεγαλύτερο αρωγό του

Ο Elon Musk κατέκτησε την ηλεκτροκίνηση και τώρα το Διάστημα, δεν θα τα κατάφερνε όμως χωρίς λίγη βοήθεια. Μια βοήθεια που αποκαλύπτεται ακριβώς στο παλιό του password.

Προσφάτως λοιπόν που εκτόξευσε τον τελευταίο του πύραυλο, την παραλλαγή (Block 5) του περίφημου Falcon 9, είπε στους δημοσιογράφους που μαζεύτηκαν για το ευτυχές γεγονός: «Η NASA έχει υπάρξει φανταστικός εταίρος για μας. Αγαπώ τη NASA τόσο πολύ που το password μου ήταν κυριολεκτικά αυτό: ILoveNASA! Σαν έναν φίλο που νοιάζεται πραγματικά, μπορεί να γίνει κακός μπελάς, αλλά αγαπώ τη NASA τόσο πολύ».

Και καλά κάνει, καθώς το 2008 η SpaceX του αντιμετώπιζε άμεσο πρόβλημα επιβίωσης, καθώς οι τρεις απόπειρες εκτόξευσης του Falcon 1 είχαν αποτύχει και ο Elon ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Σαν από θαύμα, όπως είπε, ο πύραυλός του εκτοξεύτηκε με την τέταρτη στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν και εξασφάλισε πλουσιοπάροχα συμβόλαια με τη NASA.

Τόσα που μέχρι το 2012 είχε λάβει περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια από τη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ και προκαταβολικά μάλιστα, ένα ποσό που σήμερα μετριέται σε δισεκατομμύρια…

localStorage.clear();


Πηγή