Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πάτρα: Αυτός είναι ο θάλαμος που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο [βίντεο]

Εικόνες από τον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή «Tlive», πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο και ενδιάμεσα τα δύο δωμάτια χωρίζονταν με μια μεσοτοιχία. Και όπως σημειώνεται, στο ένα δωμάτιο ήταν η Τζωρτζίνα μαζί με τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» και είχε το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Στην περιγραφή της η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο με τον γιο της, είδε τη μητέρα της Τζωρτζίνας να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες, ενημερώνοντάς τη πως η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Πάτρα: Νέες μαρτυρίες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας -Τι είπε η μητέρα σε νέα δήλωσή της

Πάτρα: Τι απαντά η θεία των τριών παιδιών για την ώρα θανάτου της Ίριδας -Τι δείχνει το ηχητικό του ΕΚΑΒ

Τι υποστηρίζει η γιατρός της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ, η γιατρός της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Live News», στην κλινική εικόνα που είχε η 9χρονη, σημειώνοντας- μεταξύ άλλων- πως «ποτέ δεν ήταν κάποιος γιατρός μπροστά όταν άρχιζαν οι σπασμοί που περιέγραφε η μητέρα. Θα δικαιούτο αυτό το παιδί να έχει προβλήματα μα είναι αρκετά περίεργο ότι τα εμφάνισε αιφνιδίως, μετά από μήνες που ήταν στο σπίτι και δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως έχω πάρει το ιστορικό της Τζωρτζίνας από τη μητέρα και όπως έχει πει και η ίδια στις συνεντεύξεις της».

Και προσέθεσε: «Η 24ωρη καταγραφή με εγκεφαλογράφημα που έγινε στην Τζωρτζίνα, θα μπορούσε ίσως να μας δείξει που οφείλονται αυτά τα επεισόδια, αν είναι επεισόδια σπασμών και το τι συνέβαινε. Από όσο ξέρω το εγκεφαλογράφημα, δεν ανέδειξε επεισόδια σπασμών», υπογραμμίζοντας ότι «από ό,τι φαινόταν από τα μόνιτορ και τα βίντεο που είχαμε, δεν έμοιαζαν ούτε με νευρολογικά, ούτε με καρδιολογικά, γενικώς μας προβλημάτιζε πάρα πολύ η κλινική εικόνα της Τζωρτζίνας. Δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε κάπου. Δεν μπορούσαμε να τα καταλάβουμε και να κατανοήσουμε τον μηχανισμό που τα δημιουργούσε. Και από όσο ξέρω δεν κατέληξαν κάπου ούτε οι γιατροί στην Αθήνα».


Πηγή