Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Πάτρα: Πληροφορίες ότι ετοιμάζουν εκταφή της Τζωτζίνας για να πάρουν οι αρχές το τάμπλετ

Πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα εκταφή της Τζωρτζίνας για το tablet που ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου να ταφεί με το παιδί.

Την πληροφορία μετέφερε ο Alpha, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθώς σύμφωνα με τις Αρχές στο τάμπλετ μπορεί να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί όπως υποστηρίζει η ίδια ότι δεν ευθύνεται εκείνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα, οι φάκελοι των θανάτων τους αναμένεται να ανοίξουν το επόμενο διάστημα.

Η διαδικασία της εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, μετά την αποκάλυψη για το «θαμμένο» tablet που έγινε στον αέρα της χτεσινής εκπομπής «Φως στο τούνελ».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε την Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, μία συγκλονιστική μαρτυρία που αφορά την κηδεία της Τζωρτζίνας έφτασε στο «Τούνελ» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει και το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της 9χρονης, η μητέρα ζήτησε η Τζωρτζίνα να ταφεί με το tablet της.

Και σύμφωνα με τη μαρτυρία, η 33χρονη άφησε το tablet στα χέρια του παιδιού και ύστερα έγινε η ταφή. Σημειώνεται πως ήταν το τάμπλετ με το οποίο συνήθιζε να παίζει.


Πηγή