Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Πάτρα: Το επεισόδιο στο μνημόσυνο των τριών κοριτσιών

Επεισόδιο σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα, εκεί όπου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Λεπτομέρειες έφερε στη δημοσιότητα το pelop.gr. Σύμφωνα με αυτές, ένας άνδρας ο οποίος στεκόταν στην εκκλησία, εμπόδιζε όσους δημοσιογράφους γνώριζε προκειμένου να μην ληφθούν φωτογραφίες από το μνημόσυνο. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, επειδή δεν μπορούσε να γνωρίζει όλους τους δημοσιογράφους, Αθηναίοι απεσταλμένοι καναλιών και αθηναϊκών portal είχαν ανέβει μέχρι και στον γυναικωνίτη και έβγαζαν φωτογραφίες.

Μάλιστα δεν φορούσε μάσκα γεγονός που προκάλεσε και συζητήσεις μεταξύ άλλων πιστών που τηρούσαν τους κανόνες.

Πάτρα: Μάρτυρας – κλειδί μιλά στο Φως στο Τούνελ και ανατρέπει δεδομένα

Πάτρα: Το iefimerida φέρνει στο φως τις ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας δεν δίστασε ακόμη και να εκτοξεύσει απειλές. Αν και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, εκείνος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Αργότερα όμως φάνηκε πως είχε σχέση με την εκκλησία.

Τέλος, το pelop επισημαίνει ότι στην πόρτα του Ιερού Ναού ήταν και δύο άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι επέβλεπαν τη διαδικασία.

Πάτρα: Υπό αστυνομική παρουσία το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών -Πιασμένοι χέρι-χέρι οι γονείς

Υπενθυμίζεται ότι το μνημόσυνο τελέστηκε την Κυριακή καθώς συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ένας χρόνος από το θάνατο της Ίριδας και τρία χρόνια από το θάνατο της Μαλένας.

Οι γονείς των κοριτσιών που βιώνουν αυτή την απίστευτη τραγωδία αποχώρησαν από τον ναό γύρω στις 10.30 πιασμένοι χέρι χέρι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή που οι γονείς, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης φθάνουν πιασμένοι χέρι χέρι για το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών:

Να σημειωθεί ότι εντωμεταξύ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αστυνομική έρευνα από το Ανθρωποκτονιών για το θάνατο των τριών κοριτσιών που χάθηκαν κάπως ανεξήγητα και σίγουρα ξαφνικά και τα τρία τους από καρδιακή ανακοπή. Τρία μικρά παιδιά της ίδιας οικογένειας να χάνουν τη ζωή τους σε μια σύντομο, σχετικά, χρονικό διάστημα δεν είναι σύνηθες και σίγουρα χρήζει έρευνας και εξηγήσεων. Εχουν ήδη καταθέσει οι γιατροί που σε αυτά τα τρία χρόνια ασχολήθηκαν με την περίπτωση της Τζωρτζίνας, αλλά και οι ιατροδικαστές, ενώ σε έρευνα είναι σε εξέλιξη.


Πηγή