Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά ο Νίκος Παππάς -Με στέλεχος της τηλεόρασης του OPEN

Σύμφωνο συμβίωσης με το στέλεχος του καναλιού OPEN, Βασιλική Σελήνη, υπέγραψε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να εγκαταλείψει για δεύτερη φορά την εργένικη ζωή και να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με τη γυναίκα που εδώ και δυο-τρία χρόνια συνυπάρχει.

Με ένα δείπνο σε στενό φιλικό κύκλο, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς γιόρτασε την επισημοποίηση της σχέσης του με τη Βασιλική Σελήνη. Το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης πριν από μία εβδομάδα και στο γραφείο του συμβολαιογράφου βρέθηκαν μόνο οι δυο τους, καθώς προτίμησαν να ενώσουν τις ζωές τους διακριτικά, χωρίς τελετές. Ήδη όμως είχαν επιλέξει τις βέρες με τους κουμπάρους τους, τον Ανδρέα Παπαντριανταφύλλου και τη σύζυγό του Ζέτα Κατωπόδη, που είναι περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας το ζευγάρι γιόρτασε την έναρξη της κοινής του ζωής στο σπίτι του πρώην υπουργού με καλεσμένους περίπου 10 στενούς φίλους. Εκεί ήταν και οι δύο κόρες του Νίκου Παππά από τον πρώτο του γάμο, που έχουν άριστες σχέσεις με τη Βασιλική Σελήνη. Στη συνέχεια το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους.

Μετά το πάρτι ο Νίκος Παππάς και η υπεύθυνη λειτουργίας στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του OPEN Βασιλική Σελήνη, που είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγαν για ένα σύντομο ταξίδι στη Βαρκελώνη, με αφορμή επαγγελματική υποχρέωση του πρώην υπουργού.

Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παππάς, Βασιλική Σελήνη στο θέατρο
Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παππάς, Βασιλική Σελήνη στο θέατρο

Πηγή