Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Παπαδοπούλου: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θεωρούν τους πολίτες λοβοτομημένους

«Καταδικάσαμε την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Πρόκειται για ένα ύποπτο τρομοκρατικό χτύπημα λόγω της συγκυρίας στην οποία συνέβη» είπε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, στον τ/σ Blue Sky, προσθέτοντας: «Και το 2014, επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, υπήρξε ανάλογη τρομοκρατική ενέργεια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και δεν υπήρξε κάποια σύλληψη. Λόγω ανικανότητας; Ή επειδή δεν δόθηκε εντολή να δράσουν οι αρχές, όπως κατηγορούν σήμερα την κυβέρνηση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;».

Η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι οι ΑΝΕΛ και η κυβέρνηση δεν δείχνουν καμία ανοχή στην ανομία και στη διασάλευση της δημόσιας τάξης και σημείωσε ότι «η ΕΛΑΣ είναι ελεύθερη να λειτουργήσει και επιτελεί πολύ καλά το έργο της πανθομολογουμένως».

«Στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την ανομία, ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Γιατί τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας δείχνουν ότι αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το πρόβλημα της εγκληματικότητας και της ανομίας. Η αξιωματική αντιπολίτευση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, προβάλλοντας αποσπασματικά τα στοιχεία για το θέμα αυτό» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για την οικονομία, είπε ότι «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ, θεωρούν τον κόσμο λοβοτομημένο. Θεωρούν ότι οι πολίτες δεν αντιλήφθηκαν ή δεν αντιλαμβάνονται τι έγινε με το καταστροφικό PSI, με το “κούρεμα” που έγινε στην παιδεία, την υγεία και στα ασφαλιστικά ταμεία».

Επίσης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχο την έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία, καθώς και την ρύθμιση του χρέους, όντας ταυτόχρονα η πρώτη κυβέρνηση που μίλησε για την ανάγκη ρύθμισης του χρέους ως προϋπόθεση για την παραγωγική ανασυγκρότηση με εξειδίκευση στους τομείς στρατηγικής προτεραιότητας, στους οποίους ήδη σημειώνονται επιτυχίες, όπως στον τουρισμό, στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης και για τους νέους αγρότες.

«Η κυβέρνηση επιδίωξε να αντλήσει έσοδα με ένα μείγμα πολιτικής, δύσκολο μεν, αλλά που δεν θα ήταν ανάλγητο για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Αποτρέψαμε τις απολύσεις, τις μεγαλύτερες περικοπές στις συντάξεις και την υψηλή φορολογία στο ρεύμα (ΔΕΗ) και στο νερό (ΕΥΔΑΠ) που ζητούσε το ΔΝΤ και καταλήξαμε στο μοίρασμα της φορολογητέας ύλης σε μικρότερα ποσοστά» πρόσθεσε.

«Αν είμαστε ευχαριστημένοι; Όχι. Αν είναι ιδιόκτητη πολιτική; Όχι, εμείς δεν κάναμε ιδιοκτησία μας τα μνημόνια, όπως έγινε με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε καταστάσεις, όπως τα πλεονάσματα 4,% που δρομολογούσε η προηγούμενη κυβέρνηση. Δεν ισχυριζόμαστε ότι φέραμε τον παράδεισο, αλλά ότι οδεύουμε προς την έξοδο από την επιτροπεία με 2% ανάπτυξη για φέτος και αναμένουμε 2,4% για το 2018» κατέληξε στην παρέμβασή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

localStorage.clear();


Πηγή