Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Παππούς 16χρονου Ρομά: Εάν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας [βίντεο]

Συνεχίζουν τις απειλές οι συγγενείς του 16χρονου Ρομά, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο παππούς του 16χρονου ρομά δήλωσε ότι «άν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας».

Συνέχισε λέγοντας: «Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να δικαστεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχουμε κακία με τους άλλους αστυνομικούς. Ένας έκανε τη ζημιά και αυτός θα την πληρώσει. Ο άνθρωπος που αφαιρεί μία ζωή ενός 16χρονου παιδιού, να αφεθεί ελεύθερος;». 

Πρόσθεσε ότι ο 16χρονος Ρομά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια βελτίωση.

Νωρίτερα, ο πατέρας του 16χρονου μιλώντας στο Mega, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά τις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών λέγοντας: «Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά του. Αλλά θέλω να δικαστεί ο αστυνομικός». 


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Daily-News.GR