Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παρασέρνει πτηνά με το αυτοκίνητό του και το διασκεδάζει

Σάλος έχει προκληθεί στην Αυστραλία από ένα βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να οδηγεί σε αγροτική περιοχή και να διασκεδάζει παρασέρνοντας με το αυτοκίνητό του τουλάχιστον δέκα εμού (είδος πτηνού).

Ο οδηγός που πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα πτηνά, ακούγεται να μετρά τα θύματά του και να γελά υστερικά.

Εκπρόσωπος της RSPCA Αυστραλίας (μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων), μιλώντας στη Daily Mail, δήλωσε σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη από το περιεχόμενο του βίντεο. Παράλληλα ανέφερε πως ειδικευμένο προσωπικό εξετάζει το βίντεο προσπαθώντας να προσδιορίσει το που και το πότε συνέβη το ειδεχθές περιστατικό.

«Δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία μας αυτή η αρρωστημένη σκληρότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος προσθέτοντας πως: «Η RSPCA καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους βία, καθώς δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν λαμβάνει υπόψη τις ζωές αυτές των ευάλωτων ιθαγενών ζώων και εγείρει τεράστιες ανησυχίες γύρω από την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου».

Ο Φάμπιο Γκαλέτι που δημοσιοποίησε στα social media το βίντεο ανέφερε στη Daily Mail ότι το έκανε γιατί απεχθάνεται την βάναυση μεταχείριση των ζώων. «Ελπίζω να τον βρουν και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά», είπε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα για τον δράστη. «Απόβρασμα της κοινωνίας», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε «τι σκουλήκι!».

localStorage.clear();


Πηγή