Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο ελληνικός λαός θα κάνει την πραγματική αξιολόγηση των πεπραγμένων του

Ως «αμετανόητο» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «αύξησε τις ανισότητες, προέβη σε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων και οδήγησε σε μια πρωτοφανή διολίσθηση του κράτους δικαίου».

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» εξαπέλυσε η Χαριλάλου Τρικούπη, χαρακτιρίζοντάς τον «αμετανόητο».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αφού διαφήμιζε επί 4 χρόνια το επιτελικό κράτος, παραδέχτηκε ότι εξαπατούσε τους πολίτες

Μητσοτάκης: Αν ο κ. Τσίπρας εφαρμόσει έστω και ένα μέρος όσων έχει εξαγγείλει, θα μας οδηγήσει σε 4ο Μνημόνιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Ο αμετανόητος Πρωθυπουργός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά υπερήφανος για την κυβέρνησή του, που αύξησε τις ανισότητες, προέβη σε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων και εξυπηρετήσεων ημετέρων και οδήγησε σε μια πρωτοφανή διολίσθηση του κράτους δικαίου.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει πως το υπερσυγκεντρωτικό επιτελικό κράτος των ημετέρων είναι «μια κατάκτηση για τη χώρα». 

ΠΑΣΟΚ: Την πραγματική αξιολόγηση των πεπραγμένων του θα την κάνει ο λαός στις 21 Μαΐου

Την πραγματική αξιολόγηση όμως των πεπραγμένων του δεν θα την κάνει ο ίδιος υπό συνθήκες αυταρέσκειας αλλά ο ελληνικός λαός, που θα πάρει στις 21 Μαΐου μια απόφαση αλλαγής, καταδικάζοντας πολιτικές, που αναπαράγουν αδιέξοδα, μόνο και μόνο για να κρατούν τον κ. Μητσοτακη και τον κ. Τσίπρα στην πρωτοκαθεδρία ενός καχεκτικού, ξεπερασμένου από την πραγματικότητα, δικομματισμού» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.


Πηγή