Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από εποπτεία: Ευχόμαστε η πολιτική Μητσοτάκη να μην οδηγήσει σε νέους επώδυνους κύκλους

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έκανε λόγο για κλείσιμο του επώδυνου κύκλου της κρίσης, μετά την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία, ασκεί το ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του πρωθυπουργού μετά την απόφαση του Eurogroup να δώσει «πράσινο φως» για οριστική έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας τον Αύγουστο, η Χ. Τρικούπη χαρακτηρίζει «αμετανόητο» τον κ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν υπεύθυνη για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό. Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διατυπώνει την ευχή η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην οδηγήσει τη χώρα και πάλι σε επώδυνους κύκλους.

Αναλυτικά
η ανακοίνωση του Τομέα Οικονομίας του
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Αμετανόητος ο κ. Μητσοτάκης μιλάει και πάλι σήμερα για το κλείσιμο του επώδυνου κύκλου που άνοιξε το 2012, όταν ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως υπεύθυνη για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι η κυβέρνηση της Ν.Δ. της περιόδου 2004-2009. Ευχόμαστε και ελπίζουμε, η πολιτική της παρούσας κυβέρνησης της Ν.Δ. που εγκλωβίζει στρατηγικά  τη χώρα σε νέα αδιέξοδα, να μην οδηγήσει και πάλι σε επώδυνους κύκλους».  


Πηγή