Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πενθεί η Κυπαρισσία για τους τρεις 15χρονους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κυπαρισσία μετά από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τρεις 15χρονοι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας.

Τα τρία παιδιά, μαθητές της 1ης Γυμνασίου, είχαν κάνει «σκασιαρχείο» από το σχολείο, παίρνοντας το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός για βόλτα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Μιλώντας στον Alpha, ο διευθυντής του σχολείου, Δημήτρης Δράκος, ανέφερε: «Ήρθαν την πρώτη ώρα για μάθημα, έφυγαν μετά, έχουν απουσίες. Πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα τους, οι δύο αλλοδαποί, ο άλλος Έλληνας, και βγαίνοντας στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα, έγινε το δυστύχημα».

Ο ίδιος σημείωσε πως ήταν ήσυχα παιδιά που δε δημιουργούσαν προβλήματα. «Με εκπλήσσει αυτό, να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους, ο αλλοδαπός το πήρε, και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό χωρίς δίπλωμα», δήλωσε. Τόνισε ακόμα ότι η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή, ώστε οι σοροί των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν ακαριαία δεν μπορούν να αναγνωριστούν.

Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Γιώργος Σταματόπουλος, ανέφερε: «Ήταν έκπληξη ότι πήραν κρυφά το αυτοκίνητο, αναπτύξανε και ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα, τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν τους δίναμε, τα κρατάγαμε στο σχολείο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή