Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Περικλής Κονδυλάτος για Εύα Καϊλή: «Όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό, υποχρέωση μας να την στηρίξουμε»

Σε μια απρόσμενη τοποθέτηση σχετικά με το σκάνδαλο Qatargate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή, προχώρησε και ο Περικλής Κονδυλάτος, σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor.

O διάσημος σχεδιαστής πήρε θέση για τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έχουν συνταράξει την Ευρώπη και την Ελλάδα, καθώς εμπλέκεται η πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν παρέλειψε μάλιστα, μέσα από τη σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αναφερθεί και στη συνάντηση που είχε μαζί της όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στο ίδιο πάρτυ.

 «Όμως όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό η υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα»

Ο πρώην παίκτης του Survivor επισήμανε ότι «θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία, όπου όταν κάποιος πέφτει τον σηκώνουμε ψηλά και δεν επιτεθέμεθα σαν τα κοράκια να τον φάμε. Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου την πολύ κακή άποψη που έχουμε για κάποιον την εκφράζουμε όταν αυτός είναι ψηλά, και δεν περιμένουμε σαν κατινούλες την πτώση του για να γράψουμε κατεβατά για το τι μας έκανε στα hight του».

«Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν αδιαφορούν για τους πολιτικούς που επί χρόνια έχουν κατάκλέψει και ρημάξει αυτή την χώρα, αλλά ασχολούνται με την μίζα της μιας και της άλλης από το εξωτερικό. Ήταν λάθος αυτό που έγινε; ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Βεβαίως!!!! Το επικροτώ;;;

Όμως όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό η υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας. Ναι έκανε λάθος, ναι δεν πρέπει να μην έχει κυρώσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε χειρότερο από ότι είναι».

«Αυτή την φώτο μου την έβγαλε στις αναμνήσεις σήμερα το Facebook, και είναι από το party του Πάρι Κασιδόκωστα, και αυτό είναι ένα στιγμιότυπο», αναφέρει ο Πειρκλής Κονδυλάτος, σχετικά με τη συνάντησή του με την Εύα Καϊλή σε πάρτυ.

 «Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ας αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν την πορεία τους κύριοι δικασταί»

Θυμήθηκα πως σκεφτόμουν τότε ότι η Σοφία Κοκοσαλάκη έχει μια ζωή που την ζηλεύω και ότι η δικιά μου ήταν χάλια, και ότι η Εύα ζει το όνειρο της. Τόσο χαζός έχω υπάρξει, να κρίνω την εξωτερική πραγματικότητα των άλλων με την δική μου ζωή. Σήμερα η Σοφία μας δεν είναι σε αυτό τον κόσμο, και η Εύα είναι αντιμέτωπη με μια ενδεχόμενη σκληρή τιμωρία. Που το πάω; Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ας αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν την πορεία τους κύριοι δικασταί».

«Ηρεμήστε θα αποδοθεί δικαιοσύνη και χωρίς την βιτριολική σας συμβολή. Και εάν έχετε να πείτε κάτι, πείτε το σας παρακαλώ την ώρα που συμβαίνει, γιατί όταν το λέτε μετά από χρόνια σας καθιστά καιροσκόπους, χαζούς και καθυστερημένους κυριολεκτικά», καταλήγει στην μακροσκελή του ανάρτηση ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Εύα Καϊλή


Πηγή