Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Περιοδεία Σκυλακάκη-Αγαπηδάκη στην Εύβοια: «Δεσμευόμαστε την επόμενη τετραετία να δουλέψουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο»

Την Εύβοια επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΔ, με επικεφαλής τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας, Θεόδωρο Σκυλακάκη και την υποψήφια Βουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Σκυλακάκης και η κ. Αγαπηδάκη συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν την Αιδηψό, την Ιστιαία και την Λίμνη, όπου και συνομίλησαν με κατοίκους παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Αμέσως μετά, τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν τις περιοχές Προκόπι, Πήλι, Ψαχνά, Αρτάκη και Χαλκίδα όπου είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν αιτήματα κατά τη συνάντησή τους με εκπροσώπους αρχών, φορέων και επαγγελματιών και να συζητήσουν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής.

Σκυλακάκης: Η Εύβοια αναγνώρισε ότι προσπαθήσαμε πραγματικά και δουλέψαμε σκληρά

Αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας κ. Σκυλακάκης δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι δεν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις στη διάρκεια της κυβέρνησής της. Αυτό που προσπαθεί είναι να δουλεύει σκληρά για να διορθώνει αυτά τα λάθη και τις παραλείψεις. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και στην Εύβοια και είμαστε ευγνώμονες στον λαό της, που αναγνώρισε με το αποτέλεσμα της 21 Μαΐου, ότι προσπαθήσαμε πραγματικά και δουλέψαμε σκληρά. Αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε και στη διάρκεια της επόμενης τετραετίας εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, με ακόμα περισσότερο ζήλο και αποτελεσματικότητα. Ώστε το μέλλον να γίνει πολύ καλύτερο και οι πληγές, κατά το δυνατόν, να γιατρευτούν».

Από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας κ. Αγαπηδάκη επισήμανε: «Υπάρχει κάτι που ενώ το διαπιστώνω ξανά και ξανά όλο αυτό το διάστημα στις περιοδείες, δεν σταματά να μου κάνει εντύπωση: η ένταση με την οποία μας λένε οι πολίτες πρώτον ότι ενώ παλαιότερα δεν ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία έχουν σήμερα πειστεί λόγω του έργου που έχουμε κάνει και δεύτερον ότι περιμένουν να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες. Ναι, έτσι, ταιριάζει στους πολίτες της χώρας μας!».


Πηγή