Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πιρς Μόργκαν: Του χάκαραν τον λογαριασμό με fake news για τον θάνατο ενός μισητού παρουσιαστή

Χαμό προκάλεσε το πρωί στα σόσιαλ ένα tweet από τον λογαριασμό του Πιρς Μόργκαν πως ο πρώην kick boxer και νυν infuencer Αντριου Τέιτ, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο Ντουμπάι.

Ο Τέιτ είναι από τους πλέον μισητούς ανθρώπους στην βρετανική τηλεόραση καθώς οι απόψεις του, του έχουν δώσει την ταμπέλα του μισογύνη (είχαν κλειδωθεί όλοι οι λογαριασμοί του στα σόσιαλ καθώς χρησιμοποιούσε ακραίο λόγο στοχοποιώντας παιδιά, εφήβους, γυναίκες και ομοφυλόφιλους, μεταξύ άλλων).

Οπως αποδείχθηκε όμως, ο λογαριασμός του Μόργκαν είχε χακαριστεί καθώς ακολούθησαν κι άλλα… περίεργα μηνύματα. Μάλιστα, ο ίδιος ο Τέιτ απάντησε στο επίμαχο tweet ότι είναι καλά και λίγη ώρα μετά ο λογαριασμός του Βρετανού παρουσιαστή κατέβηκε από το twitter.

Στον άλλο λογαριασμό που διαθέτει, επιβεβαίωσε το χακάρισμα με πολλούς χρήστες πάντως να το διασκεδάζουν, καθώς οι απόψεις του, κυρίως για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, έχουν δημιουργήσει ένα κύμα (ακόμη μεγαλύτερης από αυτή που υπήρχε) αντιπάθειας στο πρόσωπό του.


Πηγή