Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ποιοι κάνουν κουμάντο από τα υπόγεια του Μαξίμου

Ο ανασχηματισμός έφερε μεγάλες αλλαγές και στο Μέγαρο Μαξίμου και πλέον έχουν ανακατευτεί τα χαρτιά και τα γραφεία…

Η νέα διάταξη του Μαξίμου είναι «πολεμική», έχει δοθεί μεγάλο βάρος στα υπόγεια, δίπλα από το βεστιάριο, το κυλικείο και το μαγειρείο.

Σύμφωνα με τις εντολές του Αλέξη Τσίπρα το Μέγαρο Μαξίμου θα σηκώσει το βάρος του συντονισμού της κυβέρνησης, ενώ μεγάλο στοίχημα αποτελεί η εμβέλεια της επικοινωνιακής πολιτικής.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ήταν ο πρώτος που μετακόμισε, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Έφυγε από το ισόγειο για τον πρώτο όροφο, στο γραφείο του Νίκου Παππά. Στον πρώτο όροφο , διατηρεί άλλο γραφείο, στην πίσω πλευρά του Μαξίμου, ο Ν. Παππάς, ενώ εκεί στεγάζεται ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Χ. Βερναρδάκης.

Στο ισόγειο έχει το γραφείο του ο Αλέξης Τσίπρας και δίπλα του η δικηγόρος Ιωάννα Πεππέ και ο Τ. Παυλόπουλος. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται η τραπεζαρία και η υποδοχή.

Στα υπόγεια του Μαξίμου γίνεται ο επικοινωνιακός σχεδιασμός. Δίπλα από το βεστιάριο, απέναντι από το κυλικείο και κοντά στο μαγειρείο έχουν τα γραφεία τους ο Θ. Μιχόπουλος, ο Α. Τσέκερης, ο Θ. Παπάζογλου και ο Μ. Τσιμιτάκης. Στα υπόγεια βρίσκεται το γραφείο των αστυνομικών αλλά και ο χώρος ανάπαυσης…


Πηγή