Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πολύωρη διακοπή του νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Διαρροή σε κεντρικό αγωγό

Πολύωρη διακοπή υδροδότησης έχει σημειωθεί την Παρασκευή (5/5) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό της ΕΥΑΘ.

Τα συνεργεία της ΕΥΑΘ προχωρούν σε ειδικές διευθετήσεις, ώστε οι καταναλωτές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να δουν το νερό να ρέει από τη βρύση τους νωρίτερα από τον αρχικά εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης που προκάλεσε η διαρροή σε αγωγό διατομής 600 mm (Φ600) το πρωί της 5ης Μαΐου.

Από τις 2 το μεσημέρι προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις περιοχές της Νεάπολης, Παλαιάς Λαχαναγοράς, Αγίου Δημητρίου, Βαρδαρίου, Κασσάνδρου, Άνω Πόλης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς και η ΕΥΑΘ ΑΕ δίνει εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 20:00. Τονίζεται ότι από το πρόβλημα και τη διαρροή είχε πλημμυρίσει η περιοχή στα Δικαστήρια της πόλης.

Στο μεταξύ, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή γύρω από τις οδούς Θεμιστοκλέους και Παρμενίωνος στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 16:00.

Επίσης, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή Αμπελοκήπων-Μενεμένης/Κρυστάλλη και όλες οι παρακείμενες οδούς, με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης τις 18:00. Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις βλάβες και τους χρόνους αποκατάστασης στην ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ ΑΕ και συγκεκριμένα στην εξής διεύθυνση.


Πηγή