Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πρίγκιπας Κάρολος: Το μήνυμα στα ελληνικά για τη συνάντηση με Μητσοτάκη -«Μεγάλη η χαρά μου»

Στα ελληνικά έγραψε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Twitter σχετικά με τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ανάρτησή του, ο πρίγκιπας Κάρολος εκφράζει τη χαρά του για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της πατρίδας του πατέρα του.

Η ανάρτηση του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Με μεγάλη του χαρά ο Πρίγκιπας της Ουαλίας συναντήθηκε εκ νέου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, της πατρίδας του πατέρα του, σήμερα στην έπαυλη Dumfries», έγραψε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Επίσης, στον λογαριασμό του πρίγκιπα της Ουαλίας αναρτήθηκε η ίδια ανακοίνωση και στα αγγλικά:

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο στο Dumfries House -Συμμετοχή του πρωθυπουργού σε τηλεδιάσκεψη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο στην έπαυλη Dumfries House, στη Σκωτία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που έγινε ύστερα από πρόσκληση του πρίγκιπα Καρόλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο ιστορικό κτίριο και στο κτήμα.

Επίσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος έλαβαν σήμερα μέρος σε τηλεδιάσκεψη με το Ελληνικό Συμβούλιο του οργανισμού Sustainable Markets Initiative (SMI) του Πρίγκιπα.

«Ήταν πραγματικά ένα ταξίδι που άξιζε, ώστε να καταλάβω καλύτερα τι ακριβώς κάνετε εδώ, στο Dumfries House. Όπως γνωρίζετε, έχουμε δεσμεύσει σημαντικούς πόρους για την αποκατάσταση του Τατοΐου», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη, αφού ευχαρίστησε τον πρίγκιπα Κάρολο για τη φιλοξενία.


Πηγή