Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Προσλαμβάνονται 80 εποχικοί γεωτεχνικοί στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Σε συμβάσεις έργου με γεωτεχνικούς προχωράει ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός – Δήμητρα (ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ).

Σύμφωνα με το dimosio.gr, σε ανακοίνωση εκδηλώνει ενδιαφέρον για την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτίτων για νέου γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις», για τους δικαιούχους της 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112 «Ενισχύσεις για Νέους Γεωργούς» όπως αυτοί εντάχθηκαν στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2007-2013 και συνεχίζονται ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στο πλαίσιο του Μέτρου 06 του ΠΑΑ 2014-2020, στο Μέτρο 01 «Δράσεις μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης» του ΠΑΑ 2014-2020».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι Γεωτεχνικοί με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο συντονισμό, την οργάνωση και την υλοποίηση τουλάχιστον πέντε προγραμμάτων κατάρτισης αγροτών, κατά προτίμηση 150 ωρών το καθένα.

Η συνολική αμοιβή ορίζεται σε 1.000 ευρώ ανά πρόγραμμα κατάρτισης. Η χρονική διάρκεια του έργου θα προσδιορίζεται κατά την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης έργου, ανάλογα με τον αριθμό των προγραμμάτων τα οποία θα υλοποιήσει ο συμβαλλόμενος. Ως ελάχιστη χρονική διάρκεια υλοποίησης κάθε προγράμματος ορίζεται ο ένας μήνας.

localStorage.clear();


Πηγή