Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Προσπάθησε να εισβάλει στο χώρο που θα μιλούσε ο Τραμπ και τον πυροβόλησαν

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πριν από λίγη ώρα έναν άνδρα ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού Fox 5 στην Ουάσιγκτον, όπως αργότερα θα παραχωρούσε συνέντευξη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας είναι γνωστός στις αρχές και έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ένα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σταθμού φαίνεται ο άνδρας να κλωτσάει την γυάλινη είσοδο της πόρτας, να την σπάει και να προχωράει στο εσωτερικό. Στη συνέχεια -άλλα βίντεο, από δημοσιογράφους που έσπευσαν στο σημείο, τον δείχνουν πάνω στο φορείο να αποχωρεί από το σημείο με ασθενοφόρο.

Το τι έγινε στο ενδιάμεσο φαίνεται (ή καλύτερα ακούγεται) σε ένα άλλο βίντεο, όπου ενώ ένας δημοσιογράφος ετοιμάζεται να δώσει το ρεπορτάζ του σε ζωντανή μετάδοση, ακούγεται ένας πυροβολισμός.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας είχε στόχο να εισβάλει στην αίθουσα ειδήσεων για να μιλήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.

localStorage.clear();


Πηγή