Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πρωθυπουργός εμφανίστηκε με αθλητικά παπούτσια σε διεθνή σύσκεψη

Άτυπη συνάντηση των πρωθυπουργών των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων διεξάγεται σήμερα στην πόλη του Δυρραχίου της Αλβανίας.

Μετέχουν οι ηγέτες της Αλβανίας, Έντι Ράμα, της Σερβίας, Άννα Μπέρναμπιτς, του Μαυροβουνίου, Ντούσκο Μάρκοβίτς, της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, του Κοσσόβου, Ισά Μουστάφα, και ο πρόεδρος του Συμβουλίου υπουργών της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Ντένις Ζβίζντιτς.

Στην άτυπη συνάντηση παραβρίσκεται και ο επίτροπος για τη Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γιοχάνες Χαν, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία, Κίριλ Μίλερ.

Στην ατζέντα της άτυπης αυτής συνάντησης είναι τα θέματα συνεργασίας στο τομέα του εμπορίου, των επενδύσεων και γενικότερα της οικονομικής συνεργασίας.

Έκλεψε τις εντυπώσεις το παπούτσι του Ράμα

Αυτός που τράβηξε ξανά τα περισσότερα φλας επάνω του, ήταν ο Αλβανός πρωθυπουργός, ο οποίος εμφανίστηκε στη σύσκεψη με αθλητικά παπούτσια. Δεν είναι η πρώτη φορά που προβάλει το ιδιαίτερο στιλ του, καθώς κατά τις πρόσφατες εκλογικές συγκεντρώσεις του, ο Έντι Ράμα φορούσε εντελώς casual ρούχα. Αυτό φαίνεται ότι τον έκανε ακόμη πιο δημοφιλή στον λαό της χώρας του, καθώς κέρδισε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και αυτοδυναμία τη μάχη της κάλπης.

AP_17173681715019

localStorage.clear();


Πηγή